מכינה בכימיה ומתמטיקה לתלמידים חדשים

תלמיד/ה יקר/ה שלום רב,

ברכות לרגל תחילת לימודיך באוניברסיטה העברית.

לקראת פתיחת שנת הלימודים יתקיים קורס הכנה משולב ומקוצר, שיהווה בסיס והכנה לקורסים הבאים:

מבוא לכימיה – 69107
מתמטיקה לתלמידי כימיה וכדה"א – 80109

ואף יכול לסייע בקורס - פיסיקה כללית – מכניקה לתלמידי כימיה וכדה"א – 77130

הקורס מיועד לתלמידים המתקבלים לשנה א' בחוגים כימיה, מדעי כדור הארץ, מדעי הסביבה, ולתכניות הלימודים המשולבות : כימיה – ביולוגיה, כימיה – פיסיקה.

*חשוב לציין, הקורס מתוכנן להתקיים באופן פרונטאלי .  ייתכן והקורס יועבר למתכונת מקוונת בהתאם להנחיות משרד הבריאות והאוניברסיטה, עדכון יישלח במידת הצורך לכל הנוגעים בדבר.

היקף הקורס - 60 שעות שבועיות בכימיה ו – 56 שעות שבועיות במתמטיקה.

מטרות הקורס -

-להקנות כלים בסיסיים בכימיה לתלמידים אשר לא למדו כימיה בתיכון ולריענון הידע לאותם תלמידים אשר למדו כימיה לפני זמן, ומעוניינים בכך.
-ריענון הרקע המתמטי של התלמידים לקראת שנת הלימודים, ובכך הכנה לקורסי המתמטיקה והפיסיקה הנלמדים בשנה הראשונה.

זוהי הזדמנות פז הניתנת לסטודנטים על מנת לשפר את סיכויי הצלחתם בלימודים, וההשתתפות בקורס מומלצת מאוד על ידי החוג. בפרט, ניסיון העבר מראה שתלמידים שלמדו את הקורס הצליחו להתמודד בצורה טובה יותר עם הקורסים הרלוונטיים בשנת הלימודים הראשונה.

מועדי הקורס – בין התאריכים 4/9/2022 – 20/9/2022 .

מיקום הקורס – הקורס יתקיים באולם כימיה 7 שבבניין לוס אנג'לס. מצ"ב מפה של הקמפוס ועליה ציון בניין לוס אנג'לס ( בניין מס' 80 במפה ) .

שעות הלימוד – מערכת שעות מצ"ב.

עלות הקורס – סמלית, ועומדת על 150 ₪ בלבד.

אופן רישום ותשלום

1. בשלב הראשון - באמצעות  טופס מקוון באתר החוג לכימיה עד 11.8.2022.

2. בשלב השני – תשלום עבור הקורס יתבצע באמצעות כרטיס אשראי דרך  אתר התשלומים  באתר הפקולטה למדעי הטבע. יש לבחור את סוג התשלום: "קורס הכנה בכימיה".

מערכת התשלומים פתוחה לביצוע התשלום.

*חשוב לציין : תלמידים המעוניינים להקדים את כניסתם למעונות הסטודנטים, ובתנאי שנרשמו לקורס הקיץ, יציינו זאת בטופס ההרשמה לקורס. החוג לכימיה אינו מתחייב לאפשרות זו, והדבר יתבצע בכפוף לאישור הנהלת המעונות.

ביטול הרשמה לקורס – יתקבל בכתב בלבד, ולא יאוחר משלושה ימים לאחר התשלום.

יצירת קשר – לפרטים נוספים ניתן לפנות אלינו, מזכירות החוג לכימיה –

* דורית – doritpa@savion.huji.ac.il   , 02-6585267